Tweede Paasdag

wandelen-in-central-park-ny
Wandelen in Central Park NY

Vanochtend ontbeten bij McDonalds! Gekeken bij het Empire State Building maar zulke lange rijen wachtenden (Paasdrukte) dat het geen doen was. Misschien morgenochtend vroeg.
Daarna gelopen naar Greenwich Village. Hele ervaring, een oase van rust in zo’n hectische stad. En de gebeouwen zijn ook in eens een stuk lager. Leuke winkeltjes en reataurantjes en veel bomen in bloesem. Daarna naar de Hudson langs een Boulevard en op een Pier. Hiervandaan een mooi uitzicht over het water op de skyline van New York.
’s Middags met de Metro naar Central Park, eerst Starbucks in de Trump Tower en daarna door Central Park naar Harlem gewandeld. Centra Park is groter dan we dachten, een flinke wandeling. Erg mooi Park overigens. Na een korte wandeling door Harlem Met de bus terug naar het Guggenheim museum. Gezien de tijd en de entreeprijs alleen in de hal en de shop geweest. Aparte architectuur dat museum. (Uiteraard ook het toilet bezocht. Het schijnt een New Yorkse traditie te zijn dat bij openbare toiletten zoals in museums en Mc Donalds etc. lange rijen ontstaan). Met de bus terug naar het hotel. In de bus kun je – naast abonnementen en voorverkoopkaarten – alleen betalen met muntgeld die je in een soort bak moet gooien. Moet je maar weten. Altijd $ 2,- kleingeld per rit bij je hebben. Papiergeld wordt niet geaccepteerd. .`s Avonds nog even gekeken waar we de huurauto moeten ophalen en gegeten bij Burger King. Voor morgen ochtend donuts ingeslagen, dan gaan we op weg naar Atlantic City.
Foto`s lukt niet via de wifi van het hotel, misschien later.

Advertenties

2 Reacties to “Tweede Paasdag”

 1. stefke Says:

  hey
  leuke verhalen weer ben net terug van de efteling niet zo heel spannend als wat jullie aan het doen zijn maar goed verschil moet er zijn
  han ik had een mailtje gestuurd naar je hotmail weet niet of je dat kan openen maar kijk maar ff
  dikke zoenen stef

 2. Leo Says:

  Ga door met die fraaie verhalen hoor…..en dit beeld van een orthodox joodse familie zegt ook al veel hoor….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: