Naar Baton Rouge (25-04-2009)

img_3958
Vertrokken uit New Orleans richting Baton Rouge. Onderweg een omweg gemaakt naar Donaldsonville. Een plattelandsdorpje (de wagen is nou behoorlijk stoffig).
Omdat de Days Inn goed was bevallen weer eentje gezocht. Viel een beetje tegen dat bij deze vestiging geen ontbijt inclusief was en een beetje minder netjes, maar ja….
Toen we de kamer in wilden kregen we de deur niet open. Na een hoop gerommel en gebonk werd de deur voor ons open gedaan en bleek dat er al iemand in lag te slapen. We hebben toe de spullen maar gepakt en geld terug geëist. Op weg naar een andere vestiging. Die was perfect zelfs een koelkast en magnetron.
Spullen in de kamer en naar Baton Rouge. Wat bezienswaardigheden bekeken (de oude en nieuwe Capitol, de Mississippi met raderboten.
Er was ook nog een festival gaande waar we o.a. Percy Sledge hebben zien optreden. Daarna terug naar het motel, het wordt morgen een lange dag ca. 900 km.

Advertenties

7 Reacties to “Naar Baton Rouge (25-04-2009)”

 1. Dag mannen. ikkbegin jullie nu toch echt te missen hoor. gister verjaardag van june en jullie waren er niet! Eef begint al aardig te groeien(Van voren) Rene is nàr de kapper geweest. Donderdagavond sliep jim van stef hier en stonden ze om 21.18 Uur in de Says:

  kus froukje

  • hanvanaalst Says:

   Froukje,
   We beginnen thuis ook te missen, maar we zetten ons er wel overheen.
   Ik weet niet of ik je hele bricht heb want het stond in het linker kolommetje en leek afgebroken.
   Nou we zijn aan de derde week begonnen dus het gaat wel snel. Voor je ’t weet zitten we weer in Almere.

   Groetjes aan allen,
   Han(s)

 2. Leo Says:

  Zou die man in de kamer waar jullie naar binnen wilden ook een leuk log bijhouden? Wat een ervaring zeg…. 900km, dat is best pittig. Maar wel weer benieuwd naar de nieuwe avonturen van het duo H&H.

 3. Cisca Cornelisse Says:

  Hoi Han,

  Ik heb nu net even diagonaal jouw dagen doorgelezen. Genieten hoor, wat een geweldige reis. Ik ga nu wel afhaken. Ga morgen zelf voor een week naar Egypte. Ook niet slecht. Maar zoveel als jullie doen zal er bij ons niet van komen. Wel lekker veel boeken mee en luieren in de zon.
  Geniet lekker door en we spreken elkaar weer.

  Gr. Cisca

 4. René, June, Juliëtte en Yim Says:

  Heey Han en Hans, hoe gaat het met jullie?
  Jullie zijn nou al een flinke tijd weg!
  We missen jullie nu wel, hoor, veel pleZier!

  XX René, June, Juliëtte en Yim

 5. froukje Says:

  Ik had ee bericht via mijn mobiel gestuurd maar die begreep het niet helemaal geloof ik en het bericht was inderdaad afgebroken. Je kleinzoons stonden dus om 21.18 in de huiskamer, terwijl ze de volgende dag gewoon naar school moesten. Stonden ze een beetje schuldig naar de grond te staren. Ze begonnen met: “we konden er echt niets aa doen”. “Ja het ging gewoon per ongeluk.” Als kinderen dat gaan zeggen weet je dat het niet goed is! Maar ze waren loyaal aa elkaar en gingen elkaar niet verlinken. Ik vroeg wat er dan gebeurd was. Waarop ze antwoorden dat het maar een beetje nat was…… Uiteindelijk bleek dat er een waterballon boven mijn bed uit elkaar geknald was. Ik mocht dus heerlijk op een handdoek slapen die nacht. Maar het was erg gezellig verder. Vanavond koninginnennacht en morgen lekker naar Amsterdam koninginnendag vieren. Zetten jullie ook een oranje muts op? Groetjes en een kus Froukje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: