Richting Sorocco (29-04-2009)

Roswell

Roswell

Het weer is opgeknapt, weer erg warm, rond de 30 gr.
Geen internet dus geen skypen. Ontbijt bij McDonalds en daarna nog even Fort Stockton in.
Het museum laten we even voor wat het is en bezoeken nog wel het Oude Fort. Leuk om te ervaren maar niert opzienbarend. Na nog wat rondkijken in het plaatsje op weg via de US 285 richting Socorro. Het is een lange rit en we twijfelen of het in één keer zullen doen of een overnachting inlassen.
Langs de weg koeien en ja-knikkers.
De eerste stop is in Pecos. We zien daar de eerste rodeo arena in d . Even verder is een museum dat erg de moeite waart bleek. Veel informatie en voorbeelden van het leven in Texas in de tijd van het wilde Westen. Vervolgens op weg naar de Carlsbad Caverns. Gigantisch grote grotten (met stalagmieten en stalactieten) die genoemd worden als één van de nieuwe wereldwonderen. We hebben een tour met gids gedaan die begon met een lift-rit van 700ft/ca.123 m. Enorm grote grotten. Erg indrukwekkend. Veel interessante uitleg. Na de grotten de rit voortgezet naar Rosswell.We hebben besloten daar de nacht door te brengen omdat anders de rit wel erg lang wordt en lang duurt. Misschien lassen we nog een extra dag in. ’s Avonds nog naar de Wal Mart wat boodschappen ingeslagen en Roswell verkend. In Roswalle zou in juli 1947 een UFO zijn geland en het verhaal gaat dat de regering het leger alle bewijs m.b.t. de UFO en het ruimtewezentje heeft laten verduisteren. Alles in Roswell staat in het teken van dat gebeuren. Elke winkel heeft wel wat en er zijn musea en winkels die in het teken staan van het gebeuren in 1947. Zelfs de lantaarnpalen hebben de ogen van het ruimtewezentje.
Morgen naar Socorro dat eigenlijk voor vandaag stond gepland en dan door naar Albuquerque.
En …… Fijne Koninginnedag!

Advertenties

5 Reacties to “Richting Sorocco (29-04-2009)”

 1. eveline frenay Says:

  Hallo Heren,

  Wat een stuk moeten jullie reiden he? Dat is wat anders dan zeeland – groningen! Maar ik hoor dat het ook tijdens het rijden een mooie vakantie is.

  Ik maak mij inmiddels op voor koninginnedag!! Wordt vast heel druk want het weer is mooi. Gisterenavond/nacht tijdens de vrijmarkt in Utrecht 350.000 mensen. Dat was ’s nachts dus vandaag wordt vast nog drukker.
  Ik laat het hier dus even bij, want ga zo naar het werk.

  Veel plezier nog dikke kus eef

  • hanvanaalst Says:

   Hoi Eef en Jordin,
   Het zal wel een drukke koninginnedag zijn geweest hoe loopt het over het algemeen in de winkel? Het is hier iedere dag genieten ik begrijp nu wat het Amerikaanse leven inhoud het vindt allemaal plaats langs wegen waar steeds de zelfde vastfoodketen aanwezig zijn men rijdt er naar toe besteld een maaltijd en gebruik hem daarna in her restaurant of de auto wat ik zie wordt er optimaal gebruik gemaakt van de auto rondom de achterbak of hangend in de auto.Ik weet dat ze hier problemen hebben m.b.t. overgewicht ik zie hier vormen die zo onnatuurlijk zijn dat er van misvorming kan worden gesproken maar ik vindt dit wel interessant. Verder zijn hier ook alle grote winkelketens gevestigd dus omdat alles zich buiten de stad plaats vindt hebben heel veel plaatsen geen stadshart en iis het in de avond erg stil. Hoe gaat het met buikje en zit Jordin al op een pufcursus nou dit is het weer even voor dit moment.

   kussen,
   Hans

 2. stefke van aalst Says:

  hey mannen
  nou de intocht hier is een drama geworden maar zal je wel al gehoord hebben van hennie een maloot die door de mensen heen reed richting de bus van het kon. huis
  maaaaar wij hebben mooie dingen gescoort op de vrijmarkt
  en hans zal wel jaloers zijn op jim want hij heeft een hele mooie robot gekocht
  voor jullie natuurlijk veel plezier en jullie hebben wel al super veel mooie dingen meegemaakt nog even een paar weken er van genieten
  kussen stef

  • hanvanaalst Says:

   Hoi Stef,
   Ja, wat een randdebiel hè?
   We hebben ook e.e.a. op CNN gezien.
   Stop die robot maar goed weg.
   We zijn al bijna op de helft dus het schiet op.
   We zullen doorgaan….!
   Groetjes,
   Han

 3. Leo Says:

  Is er ook een soort van museum of zo rond het thema van die ufo’s? IK neem aan van wel toch? Amerikanen nutten dat volledig uit volgens mij….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: