Naar Monument Valley en Glen Canyon (04-05-2009)


Na een goed, maar niet inclusief ontbijt en skypen op weg. In feite stonden er 2 relatief korte routes gepland voor 2 dagen. Die hebben we op één dag gedaan. De eerste route naar Monument Valley. De route er naar toe is erg mooi. In monument Valley zelf een zgn. self guided tour gedaan. Heel mooi gebied met erg stoffige wegen. Mooie foto’s gemaakt. Er is een nieuw hotel in aanbouw, The View. Nog even geïnformeerd naar de mogelijkheden maar $ 200,- per nacht vonden we wat te begrotelijk. Dus door naar de volgende route: Glen Canyon. In Monument Valley Hebben we de grens overschreden en zijn ook nog even in Utah geweest. Weer een mooie route. Het landschap verandert langzaam een beetje van voornamelijk rood naar meer grijze rotspartijen en wat meer groen. Erg indrukwekkend. In Page een betaalbaar motel gevonden met een betere internet verbinding. Nog wat foto’s bij de blog van gisteren gevoegd. Er was uiteindelijk maar een kamer voor één nacht dus morgen kijken voor een ander motel want we staan hier voor minimaal 2 nachten gepland.
Nog even door het plaatsje gelopen. We hebben een koelkast en een magnetron op de kamer, kunnen we eindelijk de bonen eten die al 3 dagen in de wacht stonden.
Nog kijken wat we morgen doen. Er stond een dag Lake Powel gepland dat dichtbij is. Nog kijken of we twee of drie nachten blijven.

Advertenties

3 Reacties to “Naar Monument Valley en Glen Canyon (04-05-2009)”

 1. eveline Says:

  Hallo Heren,

  Wat een mooie foto’s en wat een geweldig gebied moet dit zijn.
  Het is maar goed dat jullie alles een beetje op internet bijhouden zodat jullie na je vakantie kunnen terug lezen wat jullie precies hebben gedaan.
  Ik kan me namelijk na al die indrukken voorstellen dat je niet alles kan onthouden.

  Ik vraag me af wat voor jullie beide het leukste/ indrukwekkenste/mooiste moment of plek was tot nu toe?

  Uiteraard is jullie geweldige vakantie nog lang niet afgelopen dus kunnen wij er voorlopig ook nog van genieten.

  Dikke kus eef

  • hanvanaalst Says:

   Hoi Eef,
   Alles goed?
   Je hebt gelijk, zeker met mijn geheugen kan ik er wel van uit gaan dat ik een groot deel niet zo maar terug haal. Gelukkig hebben we de foto’s nog…….
   Tot nog toe is het indrukwekkendste toch wel de Grand Canyon.
   Groetjes
   ook aan Jorin en de W.v.S.,
   Han

 2. Leo Says:

  Mannen, het verslag wordt steeds indrukwekkender, de stof komt zowat uit de p.c. zetten bij het lezen. Ga zo door en geniet maar met volle teugen. NL is grijs vandaag, 14 graden op zijn hoogst, maar we krijgen weer beter weer tegen het weekend…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: