Naar Las Vegas (09-05-2009)

Gisteravond nog even naar the Mall geweest waar ze gratis WiFi hebben. Daar de weblog bijgewerkt. Naast de Mall was een kermis met redelijk weinig atracties en heel veel publiek.
’s Morgens zonder ontbijt het motel verlaten. We hadden geen internet dus een oplossing zoeken. Wat adressen afgereden waar we vermoeden dat we WiFi konden verwachten want er zat een hele groep te wachten. Dat lukte uiteindelijk bij motel Super 8.
Goede verbinding konden we elkaar toch nog even zien. Ontbijt bij McDonalds.
Op weg richting Las Vegas. Voor het grootste deel over de “Historic Route 66”. Je komt daar allerlei nostalgische dingen tegen zoals autowrakken c.q. nostalgische klassiekers, oude benzinepompen en heel veel souvenirachtige attributen betreffende de Route 66. Wel heel leuk. We zijn o.a. gestopt in Seligman en nog wat dorpjes verderop. Toen we in Kingman kwamen, een plaats op ca 150 km van Las Vegas, hebben we maar besloten daar een motel te zoeken. We schatten in dat – nu het al wat later was – het lastig was een motel te vinden in Las Vegas en in ieder geval een stuk duurder. We hadden al snel een betaalbaar, goed motel gevonden. Begane grond, auto vlak voor de deur. Kunnen we de bagage weer eens ordenen en de auto uitmesten. We gaan nog even het plaatsje in. Eten doen we in Sonic. Dat is een keten waar je met de auto voor een menubord kunt parkeren en via een microfoon kunt bestellen. De bestelling wordt dan naar de auto gebracht. Dus een klassieke Drive-In. Wat we in Nederland bij McDonalds een Drive-In noemen heet hier een Drive Thru (through).
Morgen via de Hoover Dam naar Las Vegas waar we een extra overnachting doen zodat we toch ruim een hele dag daar zijn.

Advertenties

4 Reacties to “Naar Las Vegas (09-05-2009)”

 1. Leo Says:

  Man, wat een mooie beelden. En dan zie ik ook nog een roze Ford Edsel van bouwjaar 1958 voor de deur staan. Woow…..

  • hanvanaalst Says:

   Hoi Leo,
   Langs de Route 66 wordt je dood gegooid met klassiekers, niet allemaal in gave staat. We zijn trouwens ook nog steeds onder de indruk van wat we allemaal zien. We zitten nu in Las Vegas en dat overtreft ook alles wat je je ervan had voorgsteld. Zoals alles hier: meer en groter.
   Groeten,
   Han

 2. Liset Says:

  Hallo Hans en Han,
  Sinds een paar dagen heb ik het adres van jullie weblog.
  indrukwekkend, leuk om dit zo te kunnen zien.
  Wat me verbaasde is de boot op de Missisippi, ik dacht dat, dat uit de “huckleberry finn tijd” was, maar als ik het zo zie, vaart dat nog steeds zo.
  Volgens mij gaan jullie nu echt door “stoffig America”, nog cowboy’s tegen gekomen?
  Hoe gaat het met jullie?denken jullie al in het Amerikaans?
  Hier gaat alles goed.
  Vanochtend vertrokken Toos en Eveline allebei naar de stad, ze zagen er allebei prima uit!!!!!!
  Goede reis verder, geniet er nog even van.
  Groetjes, Liset

  • hanvanaalst Says:

   Hoi List,
   ja, heel veel snelweg maar ook sommige onverharde wegenmaar die zoeken we bewust op om niet te veel in de tourstensfeer te blijven. We hebben één keer de wagen door de wasstraat gedaan maar de dag daarop hadden we daar al spijt van, Hij was al stoffiger dan voor de wasbeurt.
   Een heleboel van de Amerikaanse mannen kleden zich western en denken dat ze cowboy zijn. Ze lopen dan ook een beetje als John Wayne. Maar echte cowboys? nee niet echt. ten minste nog niet.
   Die Amerikanen noemen alles wat ouder is dan 10 jaar: historic. Langs de route 66 wordt je dood gegooid met sentimenten.
   Groetjes,
   Han(s)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: