Naar Los Angeles (13-05-2009)

Vanochtend vertrokken naar Los Angeles, in eerste instantie naar Anaheim. Daar zitten de grote pretparken zoals Disneyland. Dat hebben we maar overgeslagen. We hebben voorlopig genoeg snelwegen gezien, wat een verkeer.
Van daaruit naar Venice Beach, ondertussen een motel spotten. In Venice vonden we niets geschikts en daarom door naar Santa Monica, ook daar niets wat we zochten. Toen ingezet op Motel 6 in Hollywood. Boven verwachting een kamer tegen een redelijke prijs midden in Hollywood en met garage. We zitten om de hoek van Hollywood Blv. Ter oriëntatie hebben we eerst en tour gedaan die een halfuur later startte en door Hollywood, Beverly Hills etc. gaat, inclusief langs de huizen van De Sterren. Na 2 uur hadden we genoeg gezien aan heggen, hekken, huizen op afstand etc. Een goed beeld van de omgeving gekregen. Wel foto’s genomen maar of ik straks nog weet welk hek bij welke ster hoort weet ik niet. Na een rustpauze zijn we Hollywood Boulevard gaan bezoeken, die ligt dus letterlijk om de hoek van het motel. De Walk of Fame afgelopen, honderden zo niet duizenden sterren, een walk over Memory Lane. Zelfs Lassie heeft een ster.
Als avondeten een Hamburger Combo gegeten. Maar nu niet van MacDonalds maar in een onmogelijk klein tentje dat sinds 1974 wordt beheerd door een Koreaanse dame die Nederland wel kende van soccer en Hiddienk, bloemen en The Hage. De hamburger was echt een hamburger. Ze schijnt er beroemd om te zijn. Hij was zo lekker dat we hebben afgesproken er morgen weer te eten.
Ten slotte zijn we nog even naar het Chinese Theater gelopen waar al die afdrukken in cement zijn van bekende sterren, o.a. Marilyn Monroe.
We hebben 3 nachten geboekt dus zijn we nog 2 volle dagen in LA.

Advertenties

5 Reacties to “Naar Los Angeles (13-05-2009)”

 1. Leo Says:

  Ik neem aan dat jullie zelf ook even je handafdruk achterlaat daar in dat fraaie Holywood? Als was het maar op het strand…het idee alleen al, ‘Han and Hans were here’…..

  • hanvanaalst Says:

   Hallo Leo,
   Hans heeft er geen rails bij gekocht en dat lijkt me ook maar verstandig. Dus gewoon een souvenir.
   Nou echt….zoveel windmolens nog nooit bij elkaar gezien. Ze staan in een valley waar het kennelijk (altijd) waait.
   En zo’n Rib eye heb ik in Nederland ook nooit gezien, dus….
   Groeten,
   Han(s)

 2. eveline Says:

  Hallo Heren,

  Wat een gevarieerd vakantie hebben jullie toch. Het eene moment zitten jullie in een natuurgebied het andere moment midden in de stad.
  Geweldig!
  Geniet er nog maar lekker van want het einde begint nu echt in zicht te komen.
  Ik vind het wel weer gezellig als jullie straks weer bij ons zijn dus geniet nog even met volle teugen.

  Tot snel dikke kus eef

  • hanvanaalst Says:

   Hai Eef,
   Je kunt inderdaad spreken van een vakantie die vele verschillende kanten kent. Maar daardoor is hij niet saai en blijft het spannend.Wij zijn nu al bijna in de laatste week dus het begint op te schieten, wel jammer maar wij zijn ook wel weer blij als we thuis zijn dan kunnen we gaan sparen voor de volgende vakantie wat dit ook gaat worden. Dus tot gauw.
   groeten en kus,
   Han(s)

 3. rob the man Says:

  Hoi,

  Han bedankt voor je kaart. Ik ontving deze vandaag. Van de week is op kantoor je kaart van de stuwdam ontvangen.
  Ongetwijfeld worden jullie stapelgek van al die hamburgers, ondanks de variant van de aziatische dame. Als je terug bent maar even snel een Turkse pizza halen…
  Geniet nog even van het laatste deel van jullie adventure!

  Hartelijke groet,
  Rob

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: