Naar Monterey (17-05-2009)

Vandaag op weg naar Monterey. Voor het grootste deel langs de kust over High Way One.
De eerste stop is in San Luis Bobispo, een leuk stadje met een historisch centrum. Even rond gelopen en de mission bezocht, echt mooi en goed geconserveerd. Dat geld ook voor de kerk Verder op weg, langs de weg een kudde zebra’s, gestopt bij Hearst Castle, een thema park. Nog over de pier gewandeld die daar een flink end in zee staat. Weer verder langs de kust, er zijn behoorlijke mistvlagen. We komen bij een stuk strand van ca. een km. dat vol ligt met “Elephant Seals” een soort zee robben. Grappige beesten die zichzelf voortdurend onder het zand gooien. Verder langs de kust, steeds hoger. Erg onder de indruk van het uitzicht. We zijn nog een zijweg ingeslagen die hoger de berg opvoerde. We zaten op een gegeven moment boven de mistvlagen/wolken.
Volgende stop is bij het natuurpark the Big Sur. Er groeien daar bomen die wel zo hoog worden als de Domtoren, de red wood. Door naar Monterey waar we inchecken voor 2 nachten in Super 8. ’s Avonds een chinees diner buffet genomen.
Morgen blijvn we dus in Monterey en omgeving.

Advertenties

4 Reacties to “Naar Monterey (17-05-2009)”

 1. Leo Says:

  IK ben echt oprecht benieuwd naar de beelden straks…….dat worden vast een paar interessant avonden……..Keep the lights burning guys…

  • hanvanaalst Says:

   Leo,
   In de aardbeien velden achter de vliegtuigen waren hele legers Mexicanen aan het oogsten Het leek wel een vorm van nieuwe slavenij. Ik hebmaar gekozen voor een foto van een straaljager.Het lichtje gaat nog niet uit, genieten totde laatste snik.
   Ik heb inmiddels meer dan 4000 foto’s, Hans ook een paar duizen en zo’n 8 uur video. Dat wordt een ouderwets avondje dia’s kijken.
   Groet,
   Han

 2. froukje Says:

  Zebra’s in Amerika? Horen die daar of zijn ze een beetje verdwaald?
  Ziet er wel geweldig uit daar zeg!

  • hanvanaalst Says:

   Hoi Frouk,
   In Californië hebben we al een stuk of 8 Rabo banken gezien, doen het zeker goed daar. Ja, en McDonalds is ook een beetje Amerikaans. Maar ja nog één route en dan afsluiten in San Francisco. Achteraf is het snel gegaan. Ook wel weer blij om naar huis te gaan.
   En die zebra’sdie horen waarschijnlijk bij het themapark van Hearst Castle.
   Veel plezier met de verjaardag.
   Groetjes,
   Han

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: