Naar San Bruno (19-05-2009)


Vanochtend na het motel-ontbijt op weg richting San Francisco. Onderweg een paar plaatsen aangedaan, Los Gatos, Saratoga en Boulder Creek City. Daarnaast zijn we door een paar Natuurparken gereden. Behoorlijk hoog over de berg. Castle Rock en Big Basin Redwoods SP. In de parken weer die hele hoge eeuwenoude bomen. Indrukwekkend, ook de uitzichten. Hier en daar hebben we stukje van een trail gelopen.
Een motel gevonden vlak onder San Francisco in San Bruno. Vanavond nog even naar San Francisco om te kijken of we de bagage al in het hotel kwijt konden, dat scheelt weer als we morgen de auto hebben ingeleverd. Helaas kon dat niet.
Nog even in SF rond gekeken en over Bay Bridge gereden.
Morgen dus de afsluiting in San Francisco 3 nachten en twee volle dagen. En dan…… vliegen.

Advertenties

3 Reacties to “Naar San Bruno (19-05-2009)”

 1. eveline Says:

  Hallo Heren,

  Ja ja nu zit het er echt bijna op.
  Ik hoop maar weet het bijna zeker dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad die uiteraard nog een paar daagjes door loopt.
  Ik ga voor jullie duimen dat alle bagage meekan (tip veel in de handbagage doen bijna nooit gewogen).
  Ik ben wel weer blij dat jullie bijna naar huis komen.

  Met ons gaat het nog steeds goed. Het is toch echt de baby die lekker aan het bewegen is in mijn buiken en dat is een geweldig gevoel (hij/zij kan nu nog niet zo hard schoppen!!)

  Geniet nog van de laatste dagen dikke kus Eef

  • hanvanaalst Says:

   Hallo,
   Ja het zit er bijna op maar er zijn nog maanden nodig om dit allemaal te verwerken zowel geestelijk als met de de verwerking van de fotos en films. Voor ons is het ook weer fijn om thuis te zijn want altijd op vakantie gaat ook vervelen en er moet ook weer brood op de plank komen. Fijn dat de zwangerschap ook goed gaat ik zal zondag wel zien hoe de groei is door gegaan. zoals het nu uit ziet gaat het wel lukken met de bagage (ik wist niet dat er zoveel in mijn tas kon) ik moet hem nu alleen slepen.
   Groeten aan Jorin.
   Tot zondag
   groet Han(s)

 2. Leo Says:

  Mannen, geniet nog maar van de laatste dagen in SFX. Moet een mooie stad zijn en even zonder auto brengt je meteen weer in de stemming om straks terug te verlangen naar het fraaie Flevolandse landschap waar alles op loopafstand te vinden is. Maar wat julllie nu allemaal hebben gezien en meegemaakt neemt niemand je meer af……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: