Naar San Francisco (20-05-2009)

Na een geïmproviseerd ontbijt en skypen op weg naar San Francisco. Ondanks de ochtenddrukte ruim op tijd om de auto terug te brengen naar het verhuurbedrijf. Alles in orde, vrij snel geregeld Met bagage naar het hotel gelopen, ca,. 1,5 km. We waren er om ca. 10.00 uur om in te checken. Dat kan normaal pas rond 15.00 uur maar gelukkig hadden ze een kamer voor ons en konden we onze spullen kwijt en op weg SF in. Goede keus geweest om een motel te kiezen vlak bij SF, daarmee hadden we bijna een hele dag gewonnen in SF.
Eerst Market Street uitgelopen (de straat waar het hotel staat) naar de baai toe. De Golden Gate Bridge waren we gisteren al over gereden. Nu konden we ‘m vanaf de kant bekijken. De winkel hal – gevestigd in het havengebouw met de klokkentoren aan de baai – door gelopen. Teruggelopen naar Market Street en met de Gable Car de berg op om die vervolgens weer af te lopen. China Town in geweest. Gelunched bij Subway (A footlong for $ 5,-). Langzaam richting hotel gelopen. Even bijkomen en dan ergens eten en nog een stukje SF in.

Advertenties

3 Reacties to “Naar San Francisco (20-05-2009)”

 1. Leo Says:

  Mooie stad zo te zien en prachtig natuurlijk da tje evne in de oude trammetjes hebt gereden. Hier is het intussen Hemelvaartdag, is dat daar ook een vrije dag in de States eigenlijk?

  • hanvanaalst Says:

   Hoi Leo,
   Hemelvaartdag hebben we niets van gemerkt, alles was open ook kantoren e.d.
   Weer terug in de overzichtelijke maatschappij van de BV Nederland is ook wel weer prettig. De Verenigde Staten zijn geweldig om te bezoeken, maar of ik er zou willen wonen…..?
   En inderdaad: wat we hebben meegemaakt was geweldig en pakken ze ons niet meer af.
   Groeten,
   Han

 2. Leo Says:

  IK begreep dat ze daar overmorgen (maandag) Remembrance Day of zo gaan vieren…..Zijn jullie net op tijd weg dus….haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: