Naar FSO en naar huis (23-05-2009)

Voor de laatste keer Skypen met Hennie en Toos. Tijdens Skypen meldde Stefke zich ook nog. Nog een tijdje met haar gesproken.
Laatste hand gelegd aan de bagage en ontbijten met Starbucks-koffie en koeken die we nog hadden. We hadden nog te weinig tijd om wat te ondernemen. Om 10.30 uur naar de Metro (BART ofwel Bay Arear Rappid Transfer), die gelukkig vlak voor de deur van het hotel is en ons naar San Francisco International Airport (SFO) brengt. Ruim op tijd op het vliegveld. Inchecken ging makkelijk en redelijk snel. Nog een hamburger met patat gegeten. Een paar uur wachten en aan board. Een snack en wat te drinken en om een uur of zes een warme maaltijd. De vlucht zou 10 uur en 20 minuten duren maar dat werd zelfs korter, dus ruim op tijd aangekomen. Het is nu wel definitief afgelopen met de VS-reis. De hele club stond ons op te wachten op Schiphol. En nu weer over tot de orde van de dag. Lekkere koffie, bolletjes en Hollandse pot.
We hebben een onvergetelijke reis achter de rug waarbij alles redelijk goed verliep. We hebben veel indrukken opgedaan die vast heel lang in de herinnering zullen blijven.
HET IS MOOI GEWEEST !

Advertenties

Eén reactie to “Naar FSO en naar huis (23-05-2009)”

  1. Leo Says:

    Mag ik als lezer en meegenieten danken voor het erg leuke verslag? We maakten het eigenlijk een beetje mee allemaal….mooie foto’s ook en ware verhalen, zonder al te veel opsmuk…. Kwam Hans wel zonde problemen door de douane op SPL? Al die hemden, een comwboyhoed, jeans…woow…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: